Poziv za trening omladinski radnici u Somboru.

Pozivamo zainteresovane omladinske lidere/ke i omladinske radnike/ce da se prijave za učešće u nacionalnom treningu o rodnom identitetu u omladinskom radu – GendeRize Me!

GendeRize Me! je trening tokom kog će učesnici/ce imati priliku da unaprede znanja i veštine u oblasti rodnog identiteta (rodni i seksualni identiteti, sličnosti i razlike; dekonstrukcija stereotipnih uloga muškarca/žene; aspekti rada sa mladima; itd.), kao i da stečeno znanje primene u radu sa mladima.

Uz podršku mentorskog tima, učesnici/ce će imati priliku da utiču na lokalnu zajednicu; doprinesu osmišljavanju online kampanje informisanja šire populacije i održe radionicu u svojoj lokalnoj zajednici.

Pravo učešća u treningu imaju omladinski radnici/ce, omladinske lideri/ke kao i druge osobe koje rade sa mladima (nastavnici/ce, profesori/ke, sportski treneri/kinje, aktivisti/kinje organizacija civilnog društva i sl.) sa teritorije Republike Srbije, a koji su stariji od 15 godina.

Prednost prilikom izbora imaće osobe koje imaju iskustva u realizaciji programa sa mladima ili za mlade.

Za učesnike/ce je obezbeđen radni materijal, putni troškovi, smeštaj i ishrana tokom treninga.

Trening će se realizovati u Somboru, u periodu od 31.10. 2019. – 5.11.2019.

Rok za prijave je 10.10.2019. godine, a informacije o prijemu biće poslate do 17.10.2019.

Prijave putem LINKA.

Dodatne informacije: linksombor@gmail.com .

Projekat “GendeRize Me! – Nacionalni trening o rodnom identitetu u omladinskom radu” realizuje Centar za razvoj zajednice LINK u partnerstvu sa Centrom za regenerativnu održivost gradova uz finansijsku podršku Evropske omladinske fondacije Saveta Evrope (European Youth Foundation).

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *