Ana Novković

Ana je master hemičar-analitičar životne sredine i master ekoloških nauka. Bavila se istraživanjima ekološkog diskursa i komunikacije, ekoloških konflikta, komuniciranja ekoloških indikatora. Interesuje se za permakulturu, razvoj zajednice, socijalno preduzetništvo, ekološku komunikaciju. Voli da se druži, upoznaje nove kulture i uči jezike.

Aleksandar Trudić

Aleksandar je master sociologije, specijalista za medijaciju u slučajevima mobinga, sertifikovan trener i omladinski radnik (NAPOR). Ima radno iskustvo kao profesor u gimnaziji, koordinator za obrazovanje, omladinski radnik, supervizor u programima omladinskog rada u civilnom sektoru, korporativni trener u biznis sektoru. Bavio se istraživanjima i sproveo različite obuke. Njegove oblasti ekspertize su primarno omladinska politika na lokalnom i nacionalnom nivou, omladinski rad, digitalni marketing, ljudski resursi, a sekundarno medijacija i uvod u konflikte, međunarodno pravo ljudskih prava i rodna ravnopravnost.  

Biljana Novković

Biljana je doktor nauka životne sredine (ekološke genetike). Trenutno radi kao naučni saradnik na prirodno-matematičkom fakultetu u Novom Sadu. Osim nauke, interesuje se za održivi razvoj i zaštitu prirode. Voli da putuje, planinari, i provodi vreme sa prijateljima.

Branislav Trudić

Branislav je diplomirani biolog-molekularni biolog, master biohemičar, sa skoro 7 godina radnog iskustva u zemlji i inostranstvu iz oblasti šumske genetike. U civilnom sektoru je prisutan od 2008. godine i to u oblasti omladinskog rada i razvoja zajednice. Najviše ga interesuju oblasti organizacijskog razvoja i strateškog planiranja. Voli da putuje, priča engleski jezik, smatra da su poštovanje i promocija ljudskih prava zaboravljene kategorije u Srbiji i da će uvek dati sve od sebe da se glas ranjivih, marginalizovanih i manjinskih društvenih grupa više čuje u društvu na svim nivoima.

Elizabeta Peči

Elizabeta je po struci ekonomista, samostalni računovođa, preduzetnik-vlasnik agencije za konsalting, menadžment, istraživanje tržišta, računarske i računovodstvene poslove. Ima radno iskustvo na različitim pozicijama, kao potpredsednik Saveza mađarskih civilnih organizacija Južne-bačke i Srema, šef kancelarije i organizator rada Centra za metodiku u Novom sadu, viši saradnik u Pokrajinskom sekretarijatu za zaštitu životne sredine i održivi razvoj, saradnik na projektima Eko-etno kompleks „ Carska bara“ Belo Blato, Fondacija Carska bara Belo Blato, saradnik u projektima prekogranične saradnje sa Nacionalnim parkom „Körös-Maros“ i „Kiskunsági “, saradnik u finansijskom sektoru Pokrajinskog sekretarijata za kulturu, javno informisanje i odnose s verskim zajednicama. Maternji jezik joj je mađarski, uz srpski komunicira još na engleskom i nemačkom jeziku. Moto: „Život je taman, ako nema volje. Svaka volja je slepa, ako nema znanja. Svako znanje je besmisleno, ako nema rada. Svaki rad je prazan, ako nema ljubavi.“ (Kahlil Gibron) 

Katarina Farkaš

Katarina je master ljudskih prava i demokratije. U sektoru je od svoje treće godine studija kada se uključila u svoje prve volonterske angažmane. U početku je volontiranje predstavljalo hobi, međutim vremenom je počela da se oseća prilično prirodno u novom okruženju i ubrzo shvatila da upravo u civilnom sektoru želi da se razvija i radi. Iskustvo u civilnom sektoru joj je donelo veliku količinu znanja, novih prijatelja, ali i konačnu odluku da je aktivizam, odnosno rad u oblasti borbe za ljudska prava i slobode njen životni put. Bavi se pružanjem podrške organizacijama civilnog društva, omladinskim radom i politikom.

Nataša Kovačević

Nataša je diplomirani ekonomista, sa izgrađenim iskustvenim znanjem iz oblasti međunarodne prodaje, marketinga i finansijskog menadžmenta. Trenutno obavlja poslove finansijskog kontrolinga u jednoj austrijskoj kompaniji. Govori engleski i francuski, uči ruski i nemački jezik. 

Nataša Kunić

Front-end developer, tj. programer za ono što vidite u sajtu da je lepo i dinamično. Oživljava dizajn vizuelnih i interaktivnih elemenata web sajtova sa kojima se korisnici bave tokom krstarenja internetom. Bavi se jogom i uživa u putovanjima i šetnjama u prirodi sa psom Piksijem 🙂

Aleksandar Topić

Odgovoran za dizajn CeROG-ovog logotipa i hvala mu na tome! 🙂

Diplomirani grafički dizajner, master crtač, široj publici poznatiji kroz projekte PINJUNKIE bedževi i BOWTIE.AT leptir mašne.

Stvaranje je najbolja životna zabava!

Instagram: @acamacacici

Vaše ime

Sviđaju vam se teme kojima se bavimo. Nemate iskustva i želite da ga steknete? Imate iskustva i želite da ga primenite? Kod nas ima mesta za sve, bilo da ste prirodnjaci ili društvenjaci, grafički dizajneri, pisci, istraživači, pravnici, edukatori, zabavljači, fotografi…Imamo mnogo ideja i treba nam pomoć da ih sprovedemo, a spremno slušamo i vaše predloge i ideje. Javite nam se putem mejla: cerog.ug@gmail.com.